автоматика для откатных ворот - Киев, Днепр, Харьков электроприводы для сдвижных ворот с установкой

В'їзні системи з дистанційним керуванням є найзручнішим варіантом перекриття проїздів будь-якого призначення. Автоматизація стулки дозволяє прискорити процес та підвищити експлуатаційний комфорт під час використання відкатної конструкції. Традиційно найбільш функціональними та надійними рішеннями вважаються італійські механізми. Якщо говорити про недорогі європейські моделі, то автоматика для відкатних воріт від BFT – відмінний приклад високої якості за доступні гроші. Електропривод продовжує ресурс в'їзної системи, робить її використання безшумним та швидким.

elektroprivodyi dlya sdvizhnyih vorot s ustanovkoy ustanovka elektroprivoda na vorota

Це цікаво:

montazh avtomatiki s garantiey ustanovka avtomatiki na otkatnyie vorota

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ: ЯКІ ОСОБЛИВОСТІ МАЮТЬ ПРИВОДИ ВІД BFT?

Фірмові механізми від італійського виробника розраховані на стулки від ваги 300-3500 кг. Пристрої оснащені кінцевими вимикачами з магнітами, а також ряд моделей має РК-дисплей з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та безліччю налаштувань. Серед важливих функцій обладнання варто виділити автоматичне відкриття та закриття, реверс стулки при виявленні перешкоди, плавний хід полотна, контроль тяги та режим хвіртки. Кожен пристрій адаптується до місцевих кліматичних та експлуатаційних умов. Всі моделі оснащені функцією самоблокування, тобто шестерні залишаються в зчепленні в закритому положенні, не даючи рухати полотно вручну. Таким чином, не потрібна додаткова установка замка. У разі аварійного відключення електроживлення передбачено механізм ручного розблокування. Стандартна комплектація передбачає наявність вбудованого блоку контролю з платою радіокерування, а також пульти дистанційного керування. Додатково необхідно придбати зубчасту рейку.

izgotovlenie otkatnyih vorot iz stali stalnyie sdvizhnyie vorotaизготовление откатных ворот из стали стальные сдвижные ворота

РІЗНОВИДИ АВТОМАТИКИ НА ВОРОТА ВІДКАТНОГО ТИПУ З ІТАЛІЇ

Найбільш популярними серіями виробника вважаються DEIMOS, ARES та ICARO. У першій колекції представлені моделі, розраховані на керування стулкою масою від 300 до 700 кг. Приводи ARES здатні контролювати полотно 1000-1500 кг. ICARO - це промислова серія для стулок близько 2000-3500 кг. Вартість фірмового обладнання стартує від 280 євро. Автоматика для в'їзної брами BFT підбирається виходячи з таких параметрів як показник інтенсивності використання (побутові – близько 30%, промислові – від 70% до 100%), далі важливо розібратися з масою і розмірами полотна, а також частотою експлуатації. Вибирати обладнання рекомендується із запасом потужності, щоб механізм не працював на межі своїх можливостей.

avtomaticheskie otkatnyie vorota dlya doma proizvodstvo vorot Polsha

ЩО ДОДАТКОВО ВСТАНОВИТИ НА ЕЛЕКТРОПРИВІД ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ?

Всі фірмові автоматичні системи можуть оснащуватися на запит проблисковими лампами і фотоелементами, що підвищують безпеку експлуатації. На низьковільні пристрої пропонується встановити резервну батарею.

Рішення із середнього та преміального сегментів ринку можна знайти в асортименті брендів FAAC, CAME, NICE, ROGER TECHNOLOGY з Італії: https://завод-ворот.in.ua/ua/products/category/avtomatika-dlya-raspashnyih-vorot-kiev/. Також популярність набули продукти виробника COMUNELLO, які також характеризуються невисокою вартістю порівняно з аналогами.

производство ворот Польша установка откатных ворот из оцинкованной стали

стальные сдвижные ворота автоматические откатные ворота для дома

ДЕ ЗАМОВИТИ ВСТАНОВЛЕННЯ АВТОМАТИКИ НА ВІДКАТНІ ВОРОТА ПО УКРАЇНІ?

Устаткування для дистанційного контролю стулок випускається у різноманітності технічних характеристик. Фахівці «ЗАВОД ВОРІТ Харків» готові допомогти вам знайти найкраще рішення для конкретної ситуації. Вони врахують особливості в'їзної системи, індивідуальні побажання та бюджет проекту. Крім того, як додаткова послуга буде запропоновано монтаж механізму. Щоб на обрану вами модель автоматики для воріт ціна знизилася, звертайтесь за оформленням замовлення до виставкового центру. Наші спеціалісти зроблять гарантовані знижки. Офіс знаходиться на Тобольській, 42А. Доставка обладнання здійснюється за рахунок компанії. Зверніться за консультацією до наших менеджерів: +380671121704, +380503562116.

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ ТА ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск