промышленные ворота производства Польша

Одним із найважливіших етапів облаштування приватної території є в'їзна система. Особливо в тих випадках, коли йдеться про підприємства та державні установи. Конструкції для цих ділянок мають бути більш надійними, довговічними та міцними. Розуміючи це, польський бренд Wisniowski представив на ринок нову колекцію вуличних систем – WI. Виготовлення промислових воріт відкатного типу відбувається за інноваційними технологіями. Створення відбувається безпосередньо на польському заводі, який оснащений новим функціональним обладнанням високої точності. Завдяки цьому нова лінійка стала втіленням надійності, безпеки та конкурентно високої якості. Серія може встановлюватися не лише на території підприємств, а й дитячих садків, супермаркетів автостоянок тощо. Така універсальність робить промислові металеві ворота унікальними. Пропонуємо докладніше вивчити їх переваги та характеристики.

proizvodstvo zaborov-ustanovka v gorodah-kiev-harkov-dnepr-odessa

Читайте також:

vorota-dlya-sklada-promyshlennye-avtomaticheskie-sektsionnye-sistemy-wisniowski

ОГЛЯДУЄМО ВОРОТА РУХОВІ ВІДКАТНІ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ WI: ПЕРЕВАГИ ТА ХАРАКТЕРИСТИКИ МОДЕЛЬНОГО РЯДУ

Ця серія підходить для монтажу на широких ділянках, де можливе переміщення системи вздовж огорожі. Їх використовують там, де під'їзна дорога є занадто короткою або є піднесення, а застосування двостулкових модифікацій неможливе. Модель на колесах є особливим рішенням. Така конструкція дозволяє скоротити полотно за рахунок задньої частини. У порівнянні з самонесучими системами, розмір необхідного простору скорочується. Є дві варіації, а саме: WI 120 і WI 200. Конструкція на сталевих колесах пересувається по ходовій рейці, яка розміщена в основі. Знак CE підтверджує, що відповідають директивам стандарту PN-EN 13241-1 промислові ворота. Харків та інші міста вже стали власниками цієї лінійки, активно використовують її на територіях держустанов, приватних підприємств тощо. Відзначається висока стійкість виробів до корозії. Колекція оцинкована згідно з запатентованою технологією Duplex. Застосовується гаряче цинкування або гаряче цинкування із нанесенням поліефірного покриття. Надається гарантія на захист від корозії 5 років. Також для цієї лінійки виробником пропонується комплексне рішення. Управління може бути як ручним, і автоматичним. В останньому випадку електричний привід розміщується на міцній сталевій полиці, що прикріплена до опорного стовпа.

izgotovlenie-vorot-ot-kompanii-zavod-vorot-ustanovka-goroda-odessa-kiev-dnepr-kharkov

ustanovka otkatnyih vorot iz otsinkovannoy stali

ДИЗАЙНЕРСЬКІ ВІДКАТНІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА: ДІЗНАЄМОСЯ ОСОБЛИВОСТІ ВІЗУАЛЬНОГО ОФОРМЛЕННЯ СИСТЕМИ

В'їзна конструкція є елементом конструкції контролю доступу. Вона може комбінуватися з гратчастими системами VEGA 2D, VEGA 2D Super, VEGA B Light і VEGA B. Також виріб може поєднуватися з промисловими сегментами OPZH253, OPO 201, OPZ252 і OPO 251. MODEST. Колекція WI доступна у двох версіях: гаряче цинкування або оцинкування з поліестровим покриттям. У другому варіанті є 7 відтінків, включаючи чорний (RAL 9005/MAT). За посиланням пропонуємо ознайомитися зі схожими моделями від польського бренду: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/wisniowski-vorota-promyshlennye-otkatnie

 

skladnyie vorota wisniowski traffic-izgotovlenie pod zakaz-Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

промышленные ворота с автоматикой в комплекте-купить привод для откатных ворот

ДЕ ЗАМОВИТИ ВУЛИЧНІ ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА ДЛЯ СКЛАДУ: ОРИГІНАЛЬНА ПРОДУКЦІЯ ВІД КОМПАНІЇ WISNIOWSKI

Ви маєте намір обладнати територію приватного підприємства? У такому разі вам знадобиться зносостійка в'їзна система. Наша торгово-виробнича мережа є офіційним партнером заводу Wisniowski. Приїжджайте до офісу «ЗАВОД ВОРІТ Харків», щоб отримати консультацію від кваліфікованих фахівців. Шоу-рум розташований на вул. Тобольська, 42А. Додатково обговорюється професійний монтаж промислової конструкції. Консультація можлива за телефонами: +38 (067) 112-17-04, +38 (050) 356-21-16.

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота