parkovochnoe oborudovanie - ustanovka - garantiya

Сучасні підприємства, у тому числі бізнес-центри та торговельно-розважальні заклади, потребують особливого захисту території. Для цього облаштовуються паркінги. Часто вони мають досить обмежену кількість місць для машин та процес доступу досить довгий. Тому добрим рішенням стане купити систему автоматичного паркування, яка основні завдання візьме для себе. При цьому участь співробітників буде мінімальною. Італійська компанія BFT розробила комплексне рішення. Тепер пропускне обладнання працюватиме не тільки в автоматичному режимі, а й прийматиме оплату. Завдяки цьому все відбуватиметься набагато швидше. Брендом представлений цілий ряд пристроїв, які мають на меті оптимізувати функціонування та забезпечити комфорт в експлуатації. Якщо ви зараз шукайте обладнання для паркувань та стоянок, або найближчим часом плануєте зайнятися цим питанням, рекомендуємо ознайомитись із продукцією виробництва BFT. Це оптимальне рішення для сучасного бізнесу.

парковочное оборудование - установка - гарантия

Читайте також:

kak vybrat' oborudovanie dlya podzemnoj parkovki - kiev

ЩО ПРЕДСТАВЛЯЄ АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА ПЛАТНОГО ПАРКУВАННЯ BFT: ВИВЧАЄМО ОБЛАДНАННЯ І ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виробник пропонує кілька варіантів, які є оптимальними у більшості випадків. Серед них автоматичні каси, паркомати та мобільний термінал. Першими на вибір представлені 3 моделі, а саме: M3 (Classic), M7 (Smart) та M8 (Lux). Пропонуємо докладно вивчити характеристики терміналу.

 

 

M3 (Classic)

M7 (Smart)

M8 (Lux)

Підтримка необмеженої кількості мов (англійська та російська у стандарті)

+

+

+

Можливість продовжити термін дії абонементу

+

+

+

Інші можливості щодо ТЗ

+

+

+

Дисплей

10” кольоровий IPS із підвищеною яскравістю

10” кольоровий IPS із підвищеною яскравістю

17” (висока яскравість)

Можливість демонстрації рекламних матеріалів (відео/банери)

-

-

+

Можливість додати голосовий супровід

-

-

+

 

Додаткові опції автоматичних кас:

 

M3 (Classic)

M7 (Smart)

M8 (Lux)

Відеоспостереження з двох точок

+

+

+

Фронтальне відеоспостереження

+

+

+

Робота без здачі

+

+

+

Знижка за QR або штрих-кодами

-

+

+

Продаж передплачених карток

-

-

+

Видача штрафних карток

-

-

+

 

Також система автоматизації паркування включає мобільні термінали. Для їхнього функціонування знадобиться оператор, який здійснює прості маніпуляції. Принцип роботи мобільної каси є досить простим. Співробітник вводить номер картки або сканує штрих-код. Для розрахунку вартості дані відправляються на сервер. Вартість приймається до оплати та друкується фіскальний чек. Після цього на сервер надсилаються необхідні дані.

как выбрать оборудование для подземной парковки - киев

установка пропускного оборудования - паркоматы

ДЕТАЛЬНО РОЗГЛЯНЕМО ПАРКОМАТИ З ІТАЛІЇ ВІД ВИРОБНИЦТВА BFT: ЯКІ ВІДЗНАКИ МАЮТЬ МОДЕЛІ

На вибір бренд пропонує обладнання двох серій. Вироби мають як загальні, і відмінні характеристики. Тому пропонуємо розібратися, які функції здійснює автоматична паркувальна система BFT відразу у двох варіантах. В обох випадках можливий безготівковий розрахунок картами, включаючи систему PayPass. Середня споживана потужність 50-100Вт, а максимальна 490Вт, залежно від комплектації. Підтримуються картки стандарту Mifare. Можлива оплата за передоплаченими паркувальними носіями. Як додаткова опція є голосовий зв'язок з єдиним диспетчерським центром. Передбачається робота 24/7, також є система клімат-контролю. Устаткування оснащене надяскравим дисплеєм з 12” із сенсорною панеллю. Обидві моделі мають антивандальний корпус. Паркомат із другої серії приймає оплату купюрами. Тут можна вибрати шлагбаум для платного паркування: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/bft-avtomaticheskie-shlagbaumi

 

ustanovka propusknogo oborudovaniya - parkomaty

ДЕ ЗАМОВИТИ ПРОФЕСІЙНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ СТОЯНОК АВТОМОБІЛІВ: АСОРТИМЕНТ ОРИГІНАЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ІТАЛІЇ

Наша торговельно-виробнича мережа пропонує ознайомитись із широким вибором виробів із країн Європи. Наші менеджери є досвідченими фахівцями, завдяки чому зможуть підібрати комплексне рішення. Для консультації ви можете відвідати шоу-рум на вул. Тобольська, 42А. Також відвідувачі салону «ЗАВОД ВОРІТ Харків» можуть отримати на покупку персональну знижку. Можливий монтаж пропускного обладнання нашими майстрами. Консультація у телефонному режимі за номерами: +38 (067) 348-83-99 та +38 (067) 590-08-56.

 

 

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота