В'їзні системи спеціального призначення призначені для промислових приміщень, складів, паркувань, житлових та торгових комплексів. Протипожежні моделі добре перекривають величезні отвори і виготовляються в різних варіантах конструкції. Одним із відомих європейських виробників вогнетривких в'їзних систем є чеський завод DoorHan. Фірмові рішення виготовляються з панелей з утепленням мінеральною ватою, спеціальних профілів і стрічкою, що терморозширюється. Виробництво промислових воріт Дорхан доступне з шириною від 2000 до 7000 мм для одностулкових моделей та від 2000 до 9000 мм для систем з двома полотнами. Висота для них доступна однакова – від 2000 до 6000 мм. Конструкції мають хороші показники тепло-і шумоізоляції, великий вибір модифікацій та опцій.

tsena na promyishlennyie vorota - proizvodstvo v'ezdnyih sistem

Читайте також:

 

промышленные секционные ворота на склад - изготовление под заказ -киев
ЯКІ ОСОБЛИВОСТІ МАЮТЬ ПРОТИПОЖЕЖНІ ВОРОТА ДЛЯ СКЛАДУ DOORHAN?

Конструкції такого типу призначені для утримання поширення відкритого вогню та продуктів горіння. В'їзні системи Дорхан виконуються із сендвіч-панелей із листової сталі з прошарком із мінеральної вати. Також стулка оснащується гіпсокартоном із підсилюючими профілями з боків. Терморозширювальна стрічка, розташована по периметру, при підвищенні температури збільшується в обсязі і таким чином забезпечує герметизацію отвору. Вогнетривкі ворота з Чехії також стійкі до різних видів хімікатів, корозійного впливу та інших проявів навколишнього середовища. Сталевий лист із оцинковкою має товщину близько 0,5 мм. Загальний розмір теплого полотна становить 80 мм. Ручки різного типу встановлюються із внутрішньої та зовнішньої сторін. Кількість гарантованих робочих циклів моделей спеціального призначення – 20 000 відкриттів/закриттів. Продовжити ресурс дозволить професійна автоматизація керування.

promyishlennyie sektsionnyie vorota na sklad - izgotovlenie pod zakaz -kiev

skolko stoyat promyishlennyie vorota - kiev, dnepr, harkov
КОНСТРУКТИВНІ РІШЕННЯ І КОМПЛЕКТАЦІЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ У ЦЕХ З ЧЕХІЇ

Стандартний набір вогнетривких моделей Дорхан складається з утепленої стулки, нижнього напрямного ролика, захисного короба, балки з навісними опорами, врізної хвіртки, стовпа-уловлювача (для одного полотна) та ручки. Промислові ворота із сендвіч-панелей можуть мати різну конфігурацію. Двостулкові конструкції припускають, що полотна роз'їжджаються в різні боки. У них можна вбудовувати хвіртку з параметрами 900х2050 мм. Можуть виготовлятися і одностулкові конструкції з врізними дверима. Додатково пропонується встановлення вікна з металевою рамою, стійкого до дії вогню, протипожежного люка, навального приводу, противаги, електромагніту, зовнішнього приймача, сигнальної лампи. Замовити можна і дистанційні пульти, ключі-кнопки, модуль контролю механізму зі смартфона, блок безперебійного живлення.

промышленные противопожарные ворота на склад

promyshlennyye protivopozharnyye vorota na sklad

ЗОНА ЗАСТОСУВАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ ВОРІТ НА ВИРОБНИЦТВО

Протипожежна конструкція є одним із найефективніших рішень для приміщень із потенційною загрозою займання. Такі рішення зручні в експлуатації та відрізняються підвищеними показниками міцності. Чеські системи можуть оформлятися та оснащуватися опціями в індивідуальному порядку. Поверхня сендвіч-панелей доступна гладкою або з текстурою Stucco. Колірне оформлення на вибір зі стандартної палітри та розширеного каталогу RAL.

Інші рішення виробника представлені тут: https://завод-ворот.in.ua/ua/products/category/hormann-promyshlennye-vorota/. Секційні моделі можуть бути виготовлені в розмірах до максимальних 8000х8000 мм. Тепле полотно має товщину 40 мм та оснащується пінополіуретановим наповнювачем.

СУЧАСНІ ПРОТИПОЖЕЖНІ ВОРОТА НА ВИРОБНИЦТВО

як замовити виробництво сучасних воріт до цеху

ДЕ ЗАМОВИТИ АВТОМАТИЧНІ ВОРОТА НА ЗАВОД З УСТАНОВКОЮ ПО УКРАЇНІ?

Виготовлення протипожежних систем та інших конструкцій спеціального призначення передбачається за заздалегідь складеним із клієнтом персональним проектом. Фахівці «ЗАВОД ВОРІТ Київ» заздалегідь приїжджають на об'єкт і проводять точні виміри отвору. Після цього вносяться в проект разом з особливостями оснащення та оформлення. Щоб замовити виготовлення воріт для підприємств із гарантованою знижкою, зверніться до виставкового салону компанії на вул. Велика Окружна, 4. Ви також можете проконсультуватися з будь-якого питання або запросити попередній розрахунок вартості в телефонному режимі: +380503562116, +380671121704.

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ
ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск