krasivye-dveri-evropejskie-alyuminievye-i-stalnye-vhodnye-v-dom-ot-wisniowski-hormann-ryterna

Вхідна група призначена не тільки для захисту житлового простору від проникнення сторонніх, але також виступає бар'єром між зовнішнім та внутрішнім середовищем. Тому найпопулярнішим виробничим матеріалом для зовнішніх систем є метал, а саме оцинкована сталь та алюміній. Вони стійкі до деформації, дії навколишнього середовища, але добре пропускають температуру. Тому для поділу зовнішніх та внутрішніх металевих компонентів стулка оснащується терморозривом. Встановлення вхідних дверей з утеплювачем дозволяє гарантувати збереження тепла в приміщенні. При цьому багато моделей оформлюються скляними вставками, які можуть вплинути на зниження термоізоляційного рівня. Фахівці заводу-виробника розповідають, чи це так.

modeli-vhodnyh-dverej-iz-germanii-italii-polshi-litvy-v-zagorodnyj-dom-iz-evropy

Читайте також:

ЯК ЗДІЙСНИТИ БЕЗПЕЧНО І ПРАВИЛЬНО ВСТАНОВЛЕННЯ ШЛАГБАУМУ ПІД КЛЮЧ?
ОФОРМЛЯЄМО ВХІД У БУДИНОК У СТІЛІ ЛОФТ: МІНІМАЛІСТИЧНА ВХІДНА СИСТЕМА ЗІ СКЛОМ ЧИ ЦІЛЬНА СТВОРКА?
ПЕРСОНАЛІЗОВАНІ ГАРАЖНІ ВОРОТА ІЗ ФІРМОВИМ ДЕКОРОМ І ВІКНАМИ: ЩО ВИБРАТИ ПІД РОЗРОБКУ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПРОЕКТУ?
У ЧОМУ ОСНОВНІ ВІДМІННОСТІ МІЖ СТАНДАРТНИМИ І ПРОМИСЛОВИМИ МЕТАЛЕВИМИ ОГОРОЖАМИ?
ПОПУЛЯРНІ МОДЕЛІ В'ЇЗДНИХ АВТОМАТИЗОВАНИХ ВОРІТ ДЛЯ ПРИВАТНОГО СЕКТОРА ЦІЄЇ ОСЕНІ

ulichnye-dveri-iz-alyuminiya-ot-proizvoditelej-evropa-germaniya-italiya-polsha

ulichnye-dveri-iz-alyuminiya-ot-proizvoditelej-evropa-germaniya-italiya-polsha

ЩО ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ ВХІДНІ ДВЕРІ ІЗ СКЛОМ?

Як говорилося вище, металева зовнішня система - найпоширеніший варіант для приватних будинків. При цьому популярністю користуються і алюмінієві, і сталеві моделі. Метал естетичний, стабільний та довговічний. Але від протягу та холодів у природному вигляді не захищає, тому полотно додатково утеплюється спіненим поліуретаном або мінеральною ватою. Ця технологія називається терморозривом і спрямована на те, щоб розділити металеві компоненти, що знаходяться всередині будинку, і ті, на які впливає довкілля. Так у полотні пропадають будь-які містки холоду. Поліуретан – це спеціальна піна, яка при засиханні стає пористою, відповідно утримує багато теплого повітря. Також для герметизації отвору застосовується система ущільнювачів по периметру стулки. Що стосується скління, воно не знижує рівень термоізоляції, оскільки найчастіше поміщається в теплу рамку. Крім того, найпрозорішого матеріалу в віконцях виконується 2-3 шари.

vybor-tsvetovoj-palitry-dizajnerskikh-reshenij

dveri-vkhodnye-so-steklopaketom-tripleks-v-chastnyj-dom

ПРИКЛАД ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ ВХІДНИХ ДВЕРЕЙ ІЗ СКЛОПАКЕТОМ З ЄВРОПИ

Зовнішні конструкції випускаються з різними дизайнами, включаючи глухі моделі та рішення з віконцями. Як хороший приклад преміальної енергоефективної продукції можна навести двері від виробника Wisniowski. В асортименті польського бренду представлено кілька теплих лінійок, але найбільшої популярності набула серія CREO. Вона вважається класичною та виготовляється із сертифікованого алюмінію. Терморозрив виконується у вигляді утеплювача стулки, виконаного зі спіненого поліуретану. Товщина полотна складає 77 мм. Для виготовлення стулки та дверної коробки використовуються чотирикамерні профілі. Максимальні розміри моделей серії можуть становити 1400х2500 мм. Коефіцієнт термоізоляції фірмових рішень стартує від 0,8 Вт/м²∙K (у склінні у теплій рамці – 0,6 Вт/м²∙K). У стандартній комплектації представлений теплий поріг 80 мм, шарнірні петлі, триточковий замок, антизламний циліндр, ергономічні ручки на вибір.

dizajn-dveri-naruzhnoj-v-chastnyj-dom-vkhodnye-alyuminievye-konstruktsii-so-steklom

У 2020 році виробник презентував нову серію вхідних груп з покращеними технічними характеристиками: https://завод-ворот.in.ua/products/category/dveri-vhodnye-alyuminievye-wisniowski-serii-nova. Колекція NOVA об'єднала у собі 31 варіант оформлення, серед яких 15 виконано з двокамерним декоративним склінням. Опціонально конструкції із усіх теплих серій виробника можна оснастити автоматичним віддаленим контролем доступу.

ulichnyie teplyie dveri pod zakaz-izgotovlenie vhodnyih konstruktsiy za 14 dney

ВАРІАНТИ СКЛІННЯ ТА ДИЗАЙНУ ТЕПЛИХ ДВЕРЕЙ З АЛЮМІНІЮ

Польський завод пропонує досить гнучкі технічні характеристики, у тому числі щодо дизайну. На основі базових моделей можна створювати унікальні рішення або використати готові варіанти оформлення. Наприклад, гарні двері з матовим склом пропонується пофарбувати у будь-який відтінок із каталогів RAL, DЕCOR або HOME INCLUSIVE 2.0. Можна використовувати облицювальну плівку, яка імітує текстуру дерева. Зносостійке скління також доступне на вибір. Крім матового надається кольорове, прозоре, смугасте, зі структурою. Можна поєднувати варіанти. Для широких або високих отворів замість зовнішньої габаритної конструкції доступні скляні фрамуги. Це окремі елементи, призначені для заповнення порожнечі між вхідною групою ходового розміру та стіною.

naruzhnye-ulichnye-vhodnye-dveri-teplye-alyuminievye-sistemy-so-steklom-dlya-doma-wisniowski-kharkov

ulichnye-sistemy-iz-alyuminiya-s-dlinnoj-ruchkoj-i-steklopaketom

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ І ВСТАНОВЛЕННЯ ЗОВНІШНІХ ДВЕРЕЙ З АЛЮМІНІЄВОГО ПРОФІЛЮ?

Розробка індивідуального проекту вхідної групи забезпечить відповідність не лише монтажним особливостям конкретного будинку, а й майбутнім експлуатаційним завданням. Фахівці «ЗАВОД ВОРІТ Харків» попередньо приїдуть на об'єкт для проведення точних вимірів отвору. У план крім технічних та дизайнерських характеристик буде включено тривимірну візуалізацію майбутньої конструкції. Окрім виготовлення зовнішніх систем ми надаємо послуги оперативної установки та технічного обслуговування. Скористайтеся спеціальною пропозицією зі знижковою ціною під час замовлення продукції у виставковому салоні на Тобольській, 42А. Телефонуйте нам для уточнення подробиць: +380503562116, +380671121704.

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

 

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск