Технічно обладнаний шлагбаум - Захист від несанкціонованого доступу

Для чого потрібне контрольно-пропускне обладнання? Насамперед для підвищення рівня безпеки на об'єкті. Раніше ці пристрої мали цілком вузькоспеціалізовану сферу застосування: державні установи, комерційні підприємства, промисловість тощо. Однак, сьогодні купити шлагбаум із установкою можуть усі охочі. У тому числі це актуально для приватного сектору та дворів багатоквартирних будинків. Це потрібно, щоб контролювати доступ до певної зони. Електричні пристрої здатні знизити ймовірність несанкціонованого доступу та уникнути зіткнень з іншим транспортним засобом. Допустимо, коли на певній ділянці прокладено залізницю, електронний шлагбаум допоможе усунути ймовірність зіткнення автомобіля та поїзда, перегородивши машині шлях. У дворі багатоквартирного будинку чужий транспорт не займатиме місця для паркування мешканців, а в приватному секторі чи кооперативі будуть відсіватись сторонні особи.

заказать шлагбаум - города - киев, одесса, львов, днепр

БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

zakazat shlagbaum-goroda-kiev, odessa, lvov, dnepr

Захист від несанкціонованого доступу - Професійний рівень безпеки

ВСТАНОВЛЕННЯ ШЛАГБАУМУ НА ПРИБУДИНКОВІЙ ТЕРИТОРІЇ: ЦІНА ОБЛАДНАННЯ, ОСОБЛИВОСТІ І 5 ПОРАД З ВИБОРУ

Цілком реально вибрати спеціалізоване обладнання, якщо є знання у цій галузі. У той же час, тим, хто лише вперше з цим зіткнувся, знадобиться спеціалістів. Тому наші досвідчені співробітники підготували чек-лист рекомендацій, щоб ви змогли вибрати оптимальну модель.

avtomaticheskiy shlagbaum pod zakaz-ustanovka shlagbauma

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

  1. Зверніть увагу на виробника та країну виготовлення. Популярна думка, що придбання пристроїв з Європи – це більше переплата за бренд, ніж якість. Крім того, вважається, що недорогі китайські системи можуть мати той же функціонал. Насправді, дешеві шлагбауми мають максимальну гарантію 1 рік, що швидко зносяться. А функції при цьому працюватимуть некоректно.
  2. Чи можуть вироби з Китаю бути якісними? Однозначно так, але дешевими не стануть точно, оскільки у вартість закладено матеріали виготовлення, функції, проектування тощо. Ми рекомендуємо звернути увагу на моделі наступних брендів: CAME, Nice, FAAC, DoorHan, Gant.
    Шлагбаум на пульті, ціна якого відповідає якості, також потрібно вибирати по довжині стріли. Вона має перекривати проїзд, але залишити місце для пішоходів. Чим довша стріла, тим вона важча і довше відкривається. Якщо показник перевищує 7 метрів, радимо встановити два пристрої один навпроти одного, які працюватимуть синхронно.
  3. Зверніть увагу на матеріали виготовлення. Для стріли доцільним буде алюмінієвий профіль, оскільки він міцний, але легкий. Не перевантажує двигун, стабільно виконуючи свої функції. Для тумби бажано оцинковану або анодовану сталь. Для деяких територій бажано, щоб корпус був антивандальним. Таким чином, обладнання слугуватиме довше.
  4. Характеристики: діапазон робочих температур, інтенсивність, необхідне електроживлення та потужність. Останній пункт завжди рекомендується брати із запасом. Чим частіше використовується шлагбаум, тим вищою має бути інтенсивність. Діапазон робочих температур повинен відповідати кліматичній зоні.
  5. Для підвищення безпеки повинні використовуватися фотоелементи, світлодіодне підсвічування, гумові накладні панелі та інше. Навіть якщо це додаткові опції - вони суттєво продовжать термін використання пристрою. Існує спеціальний підігрів для холодних кліматичних зон. Підсвічування та фотоелементи допоможуть уникнути зіткнення з автомобілем у темний час доби.

установка пропускного оборудования - шлагбаум из италии

ustanovka propusknogo oborudovaniya-shlagbaum iz italii

РОЗГЛЯДЕМО ІТАЛІЙСЬКІ АВТОМАТИЧНІ ШЛАГБАУМИ: ПЕРЕВАГИ МОДЕЛЕЙ ВІД ВИРОБНИКА CAME

На сьогоднішній день цей виріб є одним із найбільш затребуваних від європейського заводу. Завдяки своїм конкурентним характеристикам модель CAME GARD 4000 стане відмінним доповненням як у житловому секторі, так і в промислових умовах. Виріб добре продуманий, складається з якісних матеріалів, підходить для різних кліматичних зон. Крім гарної комплектації, є низка додаткових опцій. Ця модель підходить для частої експлуатації в промислових умовах або на території великого житлового комплексу, оскільки інтенсивність становить 100%. Шлагбаум came gard 4000 - це швидкісне обладнання, де рух стріли відбувається за 2-6 секунд, залежно від заданих вами налаштувань. У цій серії додано покращену струмову систему захисту. При зіткненні стріли з об'єктом вона спочатку зупиняється, а потім повертається у вихідне відкрите положення. Клас захисту від пилу і вологи досить високий, а саме – IP 54. Модель оснащена приводом, що самоблокується, в литому алюмінієвому корпусі. Також у цій лінійці черв'ячний редуктор із постійним мастилом зберігає безперебійну роботу, що значно скорочує знос механічних елементів. Побачити більше моделей з Італії можна за посиланням: https://завод-ворот.in.ua/ua/products/category/avtomatika-dlya-raspashnyih-vorot-kiev/ 

установка пропускного оборудования для парковки - шлагбаум для въезда

купить пропускное оборудование-шлагбаум на пульте-киев, харьков, львов

ДЕ ЗНАЙТИ ЯКІСНИЙ І ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ШЛАГБАУМ: ОРИГІНАЛЬНІ ПРИСТРОЇ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИГОТОВЛЕННЯ

У нас в каталозі представлено безліч моделей, які відповідають найвищим вимогам та стандартам. Це надійне та функціональне обладнання, здатне зробити будь-яку територію безпечною. Є пристрої для прибудинкової території, підприємств, платного паркінгу та багато іншого. Насамперед, важливо з'ясувати, яка саме модель підійде вам. Якщо вам потрібна консультація, то зверніться до торгово-виробничої мережі «ЗАВОД ВОРІТ Одеса». Ми є офіційними партнерами провідних виробників. У нас є оригінальна продукція від європейських заводів CAME, NICE, DoorHan та багатьох інших. При цьому завдяки плідній співпраці та великому ліміту довіри вироби надаються за конкурентно низькими цінами. А гості шоу-руму, яке в Одесі знаходиться на вул. Михайла Грушевського, 39А, мають можливість у вигляді бонусу отримати персональну знижку. Послуга монтажу обговорюється додатково. Отримати безкоштовний розрахунок вартості виробу та технічну консультацію від менеджера за цими номерами: +38 (067) 690-24-24, +38 (050) 993-70-77.

 

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота