заказать автоматику из европы - установка привода на ворота - днепр

Завдання будь-якої в'їзної системи, побутової чи промислової – це захист території. Зараз ринок пропонує широкий асортимент різних моделей. Однак їх функціонал можна розширити, якщо встановити хороший електричний привід. Тим більше, що вартість воріт з автоматикою трохи більша, ніж без неї. Вибрати пристрій можна як із бюджетної, так і з преміальної лінійки. Різні виробники з СНД та Європи пропонують багато гідних варіантів, здатних задовольнити потреби споживача. Але правильним рішенням буде вибрати модель, яка відповідає технічним характеристикам конструкції зсуву. При цьому важливо, щоб виріб відповідав запитом покупця: був швидким, тихим, надійним та іншим. Оптимальним рішенням у більшості випадків стає замовити електропривід для воріт з дистанційним керуванням. Також існують моделі, які здатні працювати зі смартфоном або планшетом. Пропонуємо розглянути найпопулярніші моделі для розсувних систем.

сколько стоит установка автоматики на ворота - киев

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

 

купить недорого автоматический привод для ворот

привод из Италии для откатных ворот-установка автоматики

СУЧАСНА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРІТ: ПОПУЛЯРНІ ІТАЛІЙСЬКІ МОДЕЛІ ВІД ЗАВОДУ FAAC

Цей європейський виробник вже встиг зарекомендувати себе з найкращого боку. Найбільший попит на сьогоднішній день має модель FAAC 740. Пристрій призначений для в'їзних систем з масою до 500 кг. Тип приводу в цій електромеханічній модифікації. Він передає рух стулки через зубчасту рейку чи ланцюг, що з конструкцією. Виріб чудово демонструє роботу в побутових умовах та підходить для встановлення у приватному секторі. Крім того, ця модель може використовуватись і в інших місцях, де спостерігається середня інтенсивність руху транспорту. У цій серії є магнітний кінцевий вимикач, конденсатор 10 мФ і крутний момент 18 Нм. Тягове зусилля на шестірні становить 45 daН. Електроживлення 230 В ~ 50Гц, а споживана потужність - 350 Вт. Також автоматика на ворота зсувного типу має струм 1,5 А, що споживається. Також тепловий захист обмотки 140°C. Модель FAAC 740 для систем відкатних має тип шестерні Z16. Швидкість руху полотна становить 12 метрів за хвилину. Інтенсивність електричного приводу 30%, а клас захисту IP44. Діапазон робочих температур від -20 +55 ° C у стандартній комплектації.

kupit nedorogo privod dlya vorot-avtomatika dlya otkatnih vorotupravlenie vorot so smartfona-ustanovka oborudovaniya

ІТАЛІЙСЬКА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ ВІД БРЕНДУ CAME: РОЗГЛЯНЕМО ЗАТРЕБУВАНІ ПРИВОДИ

Вироби від даного європейського бренду також популярні завдяки конкурентно високій якості. Оптимальним рішенням для роботи в приватному секторі є CAME BX-400. Привід підходить для відкатних систем, де стул має масу не більше 400 кг, а ширину - до 14 метрів. У цій моделі є можливість підключити магнітні кінцеві вимикачі. Використовується плата керування з окремими клемними колодками та дисплеєм для спрощення включення, налаштування та самодіагностики. Прилад може запам'ятати до 250 різних користувачів. Також застосовується вбудований радіодекодер динамічного коду та Key Code (Twin). Крім того, електропривод для воріт CAME BX-400 має можливість дистанційного з'єднання через CAME Connect завдяки спеціально розробленим для цього технологіям. Виріб має напругу живлення 230 В, а потужність – 200 Вт. Споживання струму в даній серії становить 2, 6 А. Тягове зусилля 300 Н, а клас захисту від пилу та вологи – IP 44. Термозахист двигуна становить 150 °C. Діапазон робочих температур у стандарті -20 - +55 °C. Більше моделей можна знайти тут: https://завод-ворот.in.ua/ua/products/category/otkatnie-vorota-kiev-kharkov-odessa-dnepr/

avtomaticheskoe upravlenie garazhnyimi i v'ezdnyimi vorotami

АВТОМАТИКА ДЛЯ В'ЇЗДНИХ ВОРІТ У ДВІР: ДЕ ПРИДБАТИ ПРИСТРОЇ ІТАЛІЙСЬКОГО ВИГОТОВЛЕННЯ?

Якщо ви хочете вибрати електричний привід для вуличної конструкції, зверніться до наших менеджерів. В нашому каталозі представлений широкий асортимент виробів від відомих європейських брендів. У тому числі, автоматика від компаній FAAC та CAME. Так як торговельно-виробнича мережа «ЗАВОД ВОРІТ Одеса» є офіційним партнером заводів, у нас пропонуються найвигідніші та найдоступніші ціни на електричні приводи. Крім того, гості шоу-руму, розташованого на вул. Михайла Грушевського, 39А можуть отримати персональну знижку на замовлення. Для цього потрібно просто звернутися до наших спеціалістів. Індивідуальне виготовлення конструкцій, а також встановлення автоматики обговорюються з менеджером окремо. Для того, щоб отримати технічну консультацію, а також безкоштовний розрахунок вартості, зверніться до нас за телефонами: 050 332 57 71, 067 112 17 04.

 

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота