установка пропускного оборудования для парковки - шлагбаум для въезда

 

Безпека – це основа кожного комерційного підприємства, промислового об'єкту та паркувальної зони. Сьогодні на дорогах спостерігається інтенсивний рух транспорту. Через це виникла необхідність у заходах, здатних запобігти зіткненням та несанкціонованому доступу на територію. Паркувальні обмежувачі-болларди – це оптимальне рішення, оскільки обладнання призначене для підвищення безпеки на об'єкті, де відбувається підвищена циркуляція транспорту. Також доповнити систему захисту допоможуть функціональні шлагбауми. Часто їх встановлюють комплексно з метою підвищення безпеки приватної території. Таким чином, найкраще здійснюється контроль осіб, які відвідують паркінг. Однак самостійно вибрати такі пристрої непросто. Тим більше, якщо із завданням знайти якісний електричний шлагбаум для паркування ви стикаєтеся вперше. Ми пропонуємо вивчити пропозиції від провідних європейських виробників, а саме: CAME та FAAC.

 

пропускное оборудование - шлагбаум под заказ - киев

 

ВАМ БУДЕ ЦІКАВО ДІЗНАТИСЯ:

 

avtomaticheskiy shlagbaum pod zakaz-ustanovka shlagbauma

ВИБИРАЄМО СУЧАСНИЙ ШЛАГБАУМ У ДВІР БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ: ЯКІ МОДЕЛІ З ІТАЛІЇ МОЖУТЬ ПОРЕКОМЕНДУВАТИ ФАХІВЦІ?

Оптимальним рішенням для паркінгу стане модель G4040, яка виготовляється найвідомішим європейським брендом CAME. Виріб відноситься до дизайнерської лінійки, завдяки чому відмінно підходить для паркувальних зон бізнес-центрів та житлових комплексів. Пристрій призначений для інтенсивного використання. Його можна встановлювати як у великих платних автостоянках, і на невеликих приватних територіях. Відмінна риса - це овальна форма стріли, щоб знизити її парусність. Управління може здійснюватись дистанційно, а також за допомогою спеціальних магнітних карток. Крім того, модель відмінно оснащена базовою комплектацією. Максимальна ширина проїзду, який потрібно перекрити – 4 метри. Клас захисту від пилу та вологи 54IP. Напруга живлення повинна становити 220 В. Потужність моделі G4040 досягає 300 Вт. Також крутний момент складає 600 Нм. Діапазон робочих температур у стандарті від -20 до +55 градусів. Час повного відкриття регулюється та становить від 2 до 6 секунд.

Також рекомендуємо звернути увагу на шлагбаум FAAC 615 STD. Він підходить для паркування, де спостерігається середня інтенсивність руху. Моделі має стрілу завдовжки 5 метрів. Її форма може бути прямокутною, круглою або прямокутною зі шторкою. Є антикорозійний захист на основі епоксидної смоли. Електродвигун є однофазним, реверсивним. Інтенсивність використання 50%, а клас захисту – IP 44. Діапазон робочих температур у базовій комплектації від -40 до +55 градусів. Електроживлення двигуна має бути 230 В, потужність пристрою – 220 Вт. Також зверніть увагу, що термозахист двигуна 120 градусів. Монтаж шлагбауму на пульті (будь то CAME, FAAC або інші) повинен здійснюватися лише досвідченими сертифікованими фахівцями.

 

автоматический шлагбаум под заказ - установка шлагбаумакупить недорого шлагбаум - установка в городах Киев, Одесса, Харьков, Днепр

 

НАДІЙНИЙ І ЗНОСОСТІЙКИЙ АВТОМАТИЧНИЙ ПІДЙОМНИЙ БЛОКІРАТОР ДЛЯ ПАРКІНГУ: ПОПУЛЯРНІ МОДЕЛІ ВІД КОМПАНІЙ CAME І FAAC

Обидва бренди пропонують якісні дорожні бар'єри-боларди. Компанія CAME пропонує звернути увагу на модель G6. Вона є автоматичною підземною системою. Підходить як для громадських, так і для приватних територій, де здійснюється жвавий рух транспорту. Управління може бути дистанційним, за допомогою клавіатури, безконтактної карти тощо. Пристрій може підніматися автоматично після того, як машина проїхала, або пультом дистанційного керування. У разі вимкнення електроживлення, боллард автоматично може опускатися (опція). Клас захисту від попадання пилу та вологи один із найвищих – IP67. Час опускання становить 5 секунд, а підняття – 5-7 секунд. Модель підходить для інтенсивної експлуатації за різних умов. Основний матеріал виготовлення – сталь, завтовшки 11 мм. Діапазон робочих температур від –20 до +80 градусів.

Рекомендуємо також ознайомитися з моделлю FAAC J355 HA M 50 EFO. Це автоматичний протитаранний блокатор. Його висота становить 1200 м, також пристрій має модифікацію – Н 1200 INOX. Особливості моделі – це швидке опускання в аварійному режимі, гідравлічний блок керування у тумбі болларду та відповідність стандарту pas 68:2013 та IWA 14 – 1:2013. Матеріал циліндра – сталь із товщиною 30 мм. Обробка його поверхні - катафорез та напилення полімерної фарби. Час підняття становить 6 секунд, а опускання – 3 секунди. Діапазон робочих температур із системою обігріву: від -40 до +55 градусів. Необхідне електроживлення паркувальних стовпчиків автоматичних 230 В, а потужність складає 3900 Вт. Побачити більше моделей можна тут: https://завод-ворот.in.ua/ru/products/category/bollards-faac-bft/ 

 

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

 

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

 

современное пропускное оборудование с установкой - Киев, Харьков, Одесса

ДЕ ЗАМОВИТИ І ВСТАНОВИТИ ШЛАГБАУМ АБО БОЛАРД З ЄВРОПИ: ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ КОНТРОЛЬНО-ПРОПУСКНИХ СИСТЕМ ІТАЛІЙСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

У нашому каталозі представлений великий вибір пристроїв для зон для паркування. Це як термінали, і контрольно-пропускне устаткування. В асортименті представлені дорожні блокатори, а також автоматичні шлагбауми з дистанційним керуванням. Пропонуються вироби від таких відомих європейських компаній, як CAME, FAAC, GANT, DoorHan та інші. Оскільки ми є офіційними партнерами італійських заводів, у нас у каталозі продукція відпускається за найвигіднішими цінами. Крім того, регулярно відбуваються акції та знижкові пропозиції. За консультацією ви можете звернутися до менеджерів торгово-виробничої мережі «ЗАВОД ВОРІТ Дніпро». Фахівці допоможуть підібрати професійне обладнання, яке буде відповідати вашим побажанням, а також технічним вимогам об'єкту. Гості шоу-руму, що у Дніпрі знаходиться на вул. Володимира Великого, 3Д, мають змогу отримати гарну знижку. Монтаж боллардів та шлагбаумів обговорюється з менеджером додатково. Отримати безкоштовний розрахунок вартості систем контролю доступу, а також технічну консультацію, можна за телефонами: 050 332 57 71, 067 112 17 04.

 

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ:

 

 

Уличные автоматические ворота откатные и распашные  Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна