Контрольно-пропускні механізми є швидкодіючим та практичним рішенням для різних сфер діяльності. Існують автоматичні шлагбауми та моделі, які управляються вручну. Перші найпоширеніші і мають різноманіття варіантів контролю – з дистанційного пульта, кнопки, клавіатури, мобільного пристрою за допомогою зчитування номерів. Також обладнання може бути із гідравлічним або електромеханічним приводом. Автоматика прискорює роботу конструкції, знижуємо механічну дію та підвищує експлуатаційний комфорт. Крім того, такі моделі характеризуються невеликою вагою, міцними комплектуючими, можливістю працювати в інтенсивному режимі, різноманітністю додаткових та вбудованих опцій. При відключенні електроживлення є ручне керування.

автоматический шлагбаум из Европы-установка в течение 14 дней

Це цікаво:

заказать шлагбаум - города - киев, одесса, львов, днепрavtomaticheskiy shlagbaum iz Evropyi-ustanovka v techenie 14 dney

ЯКІ ПЕРЕВАГИ, СТАРТОВІ І ДОДАТКОВІ КОМПЛЕКТУЮЧІ МАЮТЬ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНІ ШЛАГБАУМИ?

Пропускні автоматичні конструкції можуть ефективно функціонувати в умовах інтенсивного та безперервного навантаження, встановлюються з ліво- або правосторонньої стрілою, характеризуються плавним ходом. Електромеханічні моделі експлуатуються у ширшому температурному діапазоні, ніж гідравлічні. Пристрої оснащуються балансувальною пружиною та блоком управління. Але їхня стріла приводиться в рух електричним мотором. Такі рішення є нижчими за вартістю і вимагають не такого частого технічного обслуговування в порівнянні з іншим варіантом.

zakazat shlagbaum-goroda-kiev, odessa, lvov, dnepr

КОЛИ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ГІДРАВЛІЧНІ ШЛАГБАУМИ, І В ЧОМУ ЇХНІ ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ?

Таке обладнання характеризується більш високим експлуатаційним ресурсом, так як в комплектації відсутні зубчасті передачі, схильні до зносу. Стріла рухається гідравлічним приводом. Оскільки використовується ванна з рідиною, діапазон робочих температур значно нижчий, оскільки склад може замерзати. У цьому випадку варто використовувати електричні моделі, або встановлювати обігрів технічного обладнання. Вартість гідравлічних рішень вища. Такі моделі представлені, наприклад, асортимент італійського заводу FAAC. Для роботи гідравлічного пристрою потрібна спеціальна олія, в'язкість якої підвищується при зниженні температури.

установка пропускного оборудования - купить современный шлагбаум

современное пропускное оборудование с установкой

ЯКІ ВИРОБНИКИ ВИПУСКАЮТЬ ЕЛЕКТРОННІ ШЛАГБАУМИ НА ПУЛЬТІ У БЮДЖЕТНІЙ КАТЕГОРІЇ?

Відомий завод із Італії BFT випускає якісне обладнання за доступними цінами. Фірмові рішення використовуються повсюдно, перекриваючи проїзди від 2 до 12 м та здійснюючи від 700 циклів за добу. Інтенсивність деяких моделей становить 100%. Якщо ви шукаєте шлагбаум для паркування, то серед італійських конструкцій найкращим варіантом буде колекція Moovi.

Також недорогі рішення пропонує чеський виробник Doorhan: xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/doorhan-shlagbaumy. Алюмінієва рейка обладнання отримує довжину від 4 до 6 м, також є синхронізація двох механізмів. Відповідно, можна перекрити проїзд до 12 м. Моделі серії BARRIER за добу виконують близько 6000 повних циклів. У стандартному наборі представлені сталева тумба, сигнальна лампа, вбудований приймач і блок управління, стріла з протиударним захистом, наклейки зі світловідбиваючим ефектом, пульт дистанційного контролю, пружина балансування, фотоелементи. Як опція на запит монтуються кодові клавіатури, інфрачервоні датчики, світлофори, ключі-кнопки, обігрівачі для територій з екстремально низькими температурами.

автоматический шлагбаум под заказ - установка шлагбаума

ЯКІ ПАРАМЕТРИ ОБЛАДНАННЯ СЛІД ВРАХУВАТИ, ЩОБ КУПИТИ ШЛАГБАУМ ОПТИМАЛЬНОЇ МОДЕЛІ?

Важливим показником є інтенсивність використання обладнання, що позначається у %. Якщо монтаж системи проводиться у приватному секторі, достатньо 30% (відповідно, 70% часу механізм готується до наступного циклу). А за постійного транспортного потоку необхідно вибирати параметр від 70% і більше. Також важливою є частота, з якою працює конкретний пристрій. Тобто скільки робочих циклів воно може виконати за годину, добу і весь час експлуатації. Звичайно, важливо, щоб довжина стріли відповідала ширині проїзду. У разі особливо габаритних територій рекомендується синхронізувати декілька механізмів. Для об'єктів із високою інтенсивністю транспортного потоку краще вибирати швидкісний шлагбаум. Це означає, що стріла підніматиметься і опускатиметься максимально швидко. Багато виробників передбачають можливість налаштування швидкості функціонування. Також уважно вивчіть, що пропонується у стандартному та додатковому комплекті до механізмів.

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

пропускное оборудование - шлагбаум под заказ - киев

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ І ВСТАНОВЛЕННЯ ШЛАГБАУМІВ У ДВОРІ У БУДЬ-ЯКОМУ МІСТІ УКРАЇНИ?

Пошук кращого рішення повинен базуватися на таких параметрах як призначення і місце встановлення, ширина проїзду, що перекривається, інтенсивність використання і варіанти контролю. Співробітники «ЗАВОД ВОРІТ Київ» знайдуть для вас оптимальну систему, що відповідає технічним характеристикам, що запитуються, і персональному бюджету. Надаються послуги, такі як монтаж та налаштування обладнання, навчання та консультаційна допомога. Щоб зменшити вартість шлагбауму будь-якого виробника, приходьте оформляти покупку в наш фірмовий салон на вул. Велика Окружна, 4. Ви можете проконсультуватися з нашими фахівцями за телефоном: +380671121704, +380503562116.

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота