автоматический шлагбаум под заказ - установка шлагбаума

Ступінь безпеки промислових чи побутових об'єктів часто залежить від вибраних захисних систем. Часто як огородження виступають секційні паркани та ворота з різним механізмом дії, але в ряді випадків ефективнішим рішенням стає спеціалізоване пропускне обладнання. Купити шлагбаум з установкою значно дешевше, ніж комірну систему, крім того ці механізми компактні і відрізняються швидкою дією. Також таких конструкцій характерний підвищений експлуатаційний ресурс. Моделі випускаються у всіх цінових сегментах, включаючи бюджет. У цій категорії, зокрема, представлені рішення виробника GANT.

kupit nedorogo shalgbaum-ustanovka v gorodah Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

Це цікаво:

avtomaticheskiy shlagbaum pod zakaz-ustanovka shlagbauma

установка пропускного оборудования для парковки - шлагбаум для въезда

НЕДОРОГО АВТОМАТИЧНИЙ ШЛАГБАУМ GANT: ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ БЮДЖЕТНИХ СИСТЕМ

Устаткування китайського виробництва передбачає різні варіанти виконання та стрілу завдовжки 2-6 м. Ще один варіант – телескопічна регульована планка. Фірмові рішення розраховані на використання при інтенсивності 80-100%. Такі моделі оснащуються власною системою охолодження, що не дозволяє двигуну перегріватись. Комплектуючі конструкції виготовляються з антикорозійного металу та обробляються спеціальним мастилом. Контрольно-пропускне обладнання GANT постачається з налаштованим оптимальним положенням стріли та готовим до експлуатації блоком керування. Серед інших переваг варто виділити зручність та функціональність систем, наявність дистанційного контролю, стійкість до різних проявів довкілля, робота за високої інтенсивності. Найбільш корисними опціями обладнання є аварійне ручне відкриття, самостійне блокування, режим хвіртки для пішоходів, виявлення перешкод на шляху руху планки, автономне функціонування.

пропускное оборудование - шлагбаум под заказ - киев

шлагбаум из Италии - купить недорого автоматический шлагбаум

ЯКІ МОДЕЛІ ЕЛЕКТРИЧНИХ ШЛАГБАУМІВ GANT КОРИСТУЮТЬСЯ НАЙБІЛЬШИМ ПОПИТОМ?

Обладнання китайського бренду має кілька режимів, світловідбиваючі наклейки та підсвічування, вбудований блок із функціональною платою, систему виявлення перешкод. Серед моделей варто відзначити Gant 306 з оцинкованим корпусом та телескопічною стрілою 2,7 м. Конструкція комплектується опорою та двома 4-канальними пультами. Вона розрахована на підвищену інтенсивність роботи – 80%. Час відкриття проїзду складає 3-6 сік. Також хорошим варіантом є Gant 806 із планкою 3,6 м та інтенсивністю 80%. Швидкість роботи така сама, як і в попередній моделі. Корпус оцинковується та покривається захисним лакофарбовим складом. Стріла виконується із алюмінієвого сплаву. Також виробник випускає швидкісну модель TURBO-4S для об'єктів з особливо інтенсивним автотрафіком. Вона призначається для проїздів завширшки до 4 м. Устаткування TURBO-4S здатне видавати 100% інтенсивності роботи. Швидкість підняття стріли із алюмінію становить 1,8 сек. На поверхню наносяться світловідбивні наклейки.

Якщо ви шукаєте функціональний та довговічний шлагбаум на пульті, ціна якого знаходиться у бюджетному сегменті, то GANT стане відповідним варіантом. Також на українському ринку представлено преміальну продукцію італійських заводів. Наприклад, CAME, що випускає обладнання, у тому числі, для 100% інтенсивності роботи: завод-ворот.in.ua/products/category/came-avtomatichni-shlagbaumi. Найвідомішою лінійкою фірмових пристроїв стала GARD із різними технічними характеристиками. Ряд моделей серії характеризується швидкою дією та оригінальним дизайном.

shlagbaum iz Italii-kupit nedorogo avtomaticheskiy shlagbaum

avtomaticheskiy shlagbaum-ustanovka pod'emnogo oborudovaniya

ДОДАТКОВЕ ОСНАЩЕННЯ ДЛЯ БРЕНДОВИХ ЕЛЕКТРОННИХ ШЛАГБАУМІВ

Виробник надає як опції пристрою безпеки: проблискові лампи, механізми подачі звукового сигналу, фотоелементи, дистанційні пульти. Деякі моделі можуть оснащуватися системою підігріву двигуна, що забезпечує ефективне використання в умовах найнижчих температур. Також надаються ключі-вимикачі, опори для стріл, що перешкоджають провисанню, напрямні рейки, планки різного типу, радіоприймачі. Додатково можна настроїти керування конструкцією з мобільного пристрою.

итальянское пропускное оборудование - купить шлагбаум - киев, днепр, харьков

ДЕ ЗАМОВИТИ ШЛАГБАУМ НА ПАРКУВАННЯ АБО В ДВАТНИЙ ДВІР З УСТАНОВКОЮ ПО УКРАЇНІ?

Китайський завод «Гант» випускає якісні рішення, перевірені часом. Вони розраховані використання у різних умовах інтенсивності трафіку. Завдяки різноманітності додаткових опцій, будь-яка модель може підганятися під індивідуальні експлуатаційні вимоги. Фахівці «ЗАВОД ВОРІТ Харків» готові самостійно підібрати відповідну модель, що відповідає майбутнім завданням та бюджету клієнтів. Це може бути як недорогі рішення, і товари преміум-класу. Якщо ви хочете відразу замовити та встановлення шлагбауму на прибудинковій території, ціна послуги будівництва під ключ обійдеться вигідніше. Щоб отримати знижку на товари, зверніться безпосередньо до салону на вулиці Тобольській, 42. Там же можна проконсультуватися у наших менеджерів. Або зателефонуйте нам для попереднього розрахунку вартості: +380671121704, +380503562116.

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРОТ І ОГОРОЖ
ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

 

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота