zakazat krasivuyu vhodnuyu dver-ustanovka dverey v gorodah-Kiev, Harkov, Odessa, Lvov

Зовнішні системи для приватного сектора припускають особливу конструкцію, оскільки на компоненти безпосередньо впливає навколишнє середовище. Необхідно, щоб полотно та коробка витримували вплив атмосферних та погодних явищ, перепади температури, ультрафіолетове випромінювання та інші агресивні фактори. Найчастіше зовнішню систему виробляють із металу, оскільки він характеризується стійкістю, стабільністю і гнучкістю у плані оформлення. Але цей матеріал добре проводить температуру, тому для приватного сектора виготовляються вхідні двері з терморозривом. Як ізолюючий компонент стулки застосовуються зазвичай пінополіуретан або мінеральна вата.

sovremennyie ulichnyie dveri-teplyiy alyuminiy-raspashnyie konstruktsii dlya doma

Це цікаво:

tsena dveri dlya doma-krasivyie ulichnyie dveri s dovodchikom-magnitnyim porogom-termorasshireniem
ЗОВНІШНІ ДВЕРІ З АЛЮМІНІЄВОГО ПРОФІЛЮ З ТЕРМОРОЗРИВОМ: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ТЕПЛИХ СИСТЕМ

Метал характеризується стійкістю до проявів навколишнього середовища, але має свої особливості, які потрібно враховувати при виборі вхідної групи в приватний сектор. Щоб уникнути зледеніння та утворення конденсату на внутрішній стороні стулки, необхідно відокремити її від зовнішніх компонентів, прибравши таким чином усі містки холоду. Для цього полотно оснащується термічним роздільником у вигляді товстої плити спіненого матеріалу. Ця технологія дозволяє зберігати тепло в приміщенні взимку та навпаки ізолювати внутрішній простір від спеки влітку. Тобто вхідна група з терморозривом виступає бар'єром між різними за температурою середовищами, надійно герметизуючи отвір. Покращує показники теплоізоляції гумовий ущільнювач, який зазвичай кілька шарів розташовується по периметру полотна.

dizajn-dveri-naruzhnoj-v-chastnyj-dom-vkhodnye-alyuminievye-konstruktsii-so-steklomdveri-vkhodnye-so-steklopaketom-tripleks-v-chastnyj-dom

ЯКІ ОПЦІЇ ПРОПОНУЮТЬСЯ ДЛЯ УТЕПЛЕНИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ БУДИНКУ, І ЯК ВОНИ ВПЛИВАЮТЬ НА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ?

Ряд виробників пропонує оснастити вхідну групу склінням, і здається, що ці віконця можуть ставати слабкими місцями конструкції, пропускаючи холодне повітря. Насправді це не так, оскільки вони зазвичай занурюються в теплу рамку з гуми. Крім того, використовується подвійне або потрійне скління, що гарантує збереження високого показника термоізоляції сучасних дверей у приватний будинок. Також можуть використовуватися фрамуги, що передбачають заповнення вільного простору поруч із полотном ходового розміру та стіною нестандартного за параметрами отвору (наприклад, дуже широкого або високого). Це також засклений елемент, але виконаний таким чином, щоб не пропускати холод усередину будинку.

vybor-tsvetovoj-palitry-dizajnerskikh-reshenijulichnye-dveri-iz-alyuminiya-ot-proizvoditelej-evropa-germaniya-italiya-polsha

ЯКІ ВИРОБНИКИ ВИПУСКАЮТЬ ТЕПЛІ ДВЕРІ З АЛЮМІНІЮ І СТАЛІ?

На сучасному ринку представлена широка різноманітність рішень у кожній із цінових категорій. Так, не дуже дорогі двері для котеджу можна знайти у каталозі виробника Ryterna (Литва). Терморозив полотна становить 65 та 80 мм залежно від обраної моделі. А ось преміальні вхідні групи із алюмінієвого профілю представлені в асортименті виробника з Польщі Wisniowski. Найпопулярнішою колекцією вважається CREO з терморозривом 77 мм та різноманітністю дизайнів: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/creo-wisniowski. Ця лінійка включає базову модель, на основі якої можна створити унікальний варіант оформлення. Ще одним варіантом з термічним роздільником 78 мм є колекція 2020 року NOVA з покращеними технічними характеристиками та сталевою стулкою.

modeli-vhodnyh-dverej-iz-germanii-italii-polshi-litvy-v-zagorodnyj-dom-iz-evropykrasivye-dveri-evropejskie-alyuminievye-i-stalnye-vhodnye-v-dom-ot-wisniowski-hormann-ryterna

ДЕ ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ВХІДНИХ ДВЕРЕЙ З УСТАНОВКОЮ ПО УКРАЇНІ?

Сучасні виробники пропонують рішення з гнучкими характеристиками, що дозволяє кожну конструкцію адаптувати під монтажні та експлуатаційні умови. Фахівці «ЗАВОД ВОРІТ Київ» займаються складанням персональних проектів на основі знятих заздалегідь точних вимірів отвору. Розробка унікального виробу передбачає врахування побажань щодо функціональності, параметрів та зовнішнього вигляду. В якості послуги доступні установки та автоматизація вхідної групи. Щоб замовити двері з теплоізоляцією за зниженою вартістю, зверніться за оформленням замовлення безпосередньо у виставковий салон компанії. Офіс розташований на Великій Окружній, 4. Ви також можете зв'язатися з нами за контактними номерами для попереднього розрахунку вартості або консультації: +380671121704, +380503562116.

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ОГОРОЖ І ВОРІТ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск