сталеві огорожі-Київ види заборів для дому металеві огорожі-Дніпро

вуличні відкатні ворота типу жалюзі - замовити

Садиба, незалежно від його стилю, в сучасному світі повинна захищати гарну огорожу. При цьому важливо, щоб конструкція була надійною, довговічною, відповідала індивідуальним потребам замовника. І сьогодні європейські виробники надають досить широкий асортимент виробів, щоб знайти те, що стане особливим для вас. Встановлення парканів під ключ – це послуга, яку надають усі провідні бренди. Лідерами цього напряму сьогодні стали заводи Select (Україна) та Wisniowski (Польща). Це два відомі бренди, які зарекомендували себе виключно з кращого боку. Крім цього, вони виготовляють вироби конкурентно високої якості, що відносяться до сегменту товарів преміум. Давайте розглянемо детальніше асортименти компаній, а також вартість парканів в європейському стилі. Також дізнаємося, чому моделі «ранчо» та «жалюзі» стали справжнім незмінним трендом за останні кілька років.

yakiy parkan vibrati dlya domu stalevI ogorozhI-KiYiv vidi zaborIv dlya domu

Цікава інформація:

обираємо сучасні ворота відкатного типу на замовлення - фото, ціна

ЯКІ МЕТАЛЕВІ ПАРКАННІ СЕКЦІЇ У СТИЛІ РАНЧО ПРОПОНУЄ ЗАВОД SELECT: РОЗГЛЯДЕМО АКТУАЛЬНИЙ АССОРТИМЕНТ

Якщо ви знаходитесь у пошуках виробів, виконаних у стилі ранчо або в нині популярному еко-стилі, зверніть увагу на колекцію WOOD LINE. Це моделі, виготовлені із сировини преміальної якості. Лінійка має конкурентні характеристики і здатна радувати своїх власників десятиліттями. Ця колекція виробляється українським заводом Select в різних дизайнах і розмірах. Підібрати варіант, який підходить саме вам досить просто. За основу береться металевий каркас, а також надійні елементи кріплення. Міцні листи стали проходять огляд щодо сколів, потертостей чи інших вад. Після цього частини конструкції одержують обробку гарячим цинковим розчином. Завдяки цьому секційні паркани з металу стають стійкими до утворення корозії. Для завершення та покращення набутого ефекту застосовують спеціальне порошкове покриття, яке робить виріб стійким до пошкоджень та довговічним. Для стилю ранчо використовується оздоблення деревиною. Вона може бути як суцільною, так і фігурною або частковою. Стилізація декоративних елементів пропонується в асортименті. Дану лінійку знайти можна тут: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/zabory-ograzhdeniya-select-wood-line

оцинковані вуличні ворота від виробника - фото

ЧУДОВІ ФОТО ПАРКАНІВ ДЛЯ ПРИВАТНИХ БУДИНКІВ: АСОРТИМЕНТ ОГОРОЖ ВІД ВИРОБНИКА WISNIOWSKI

Одна з найпопулярніших колекцій від польського бренду – Modern. Це лінійка, яка відрізняється як конкурентно високою якістю виготовлення, так і особливим дизайнерським підходом. Ці вироби створені таким чином, щоб забезпечити багаторічну службу та захищати від несанкціонованого доступу. В основу покладено екологічно чисті матеріали преміальної якості. Серед усіх виділяється модель AW.10.129. Це варіанти парканів, які звуться «жалюзі». Виготовляється із міцної сталі, яка проходить обробку гарячим цинком. Слідом здійснюються залізне фосфатування та безхромова пасивація. Для закріплення ефекту також конструкція одержує спеціальне порошкове покриття. Завдяки цьому система повністю захищена від утворення корозії. Її можна встановлювати в регіонах з підвищеною вологістю та холодним кліматом. Гарантія на захист від корозії становить 10 років. Модель є сталевою конструкцією, що складається з каркасу і паралельних ламелей. Крок може задаватися покупцем. У стандарті їхнє розташування та нахил під таким кутом, щоб зберегти приватність території. Однак з двору буде огляд, що знаходиться за огорожею.

сучасні ворота - відкатні вуличні ворота з автоматикою - як замовити - ціна

гратчасті вуличні ворота відктаного типу - фото

вуличні ворота - фото красивих воріт відкатного типу

ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА МОНТАЖ ПАРКАНІВ: ПРОПОНУЄМО ЯКІСНІ ВИРОБИ ДЛЯ ЗАМІСЬКОГО КОТЕДЖУ

Огорожа для будинку може бути не тільки міцною і добре запобігати несанкціонованому доступу, але й бути стильною. Такі моделі доповнюють фасад будинку, екстер'єр та підкреслюють респектабельність котеджу. Але чи можливо вибрати найбільш оптимальний варіант у короткий термін? Для цього зверніться до менеджерів торговельно-виробничої мережі «ЗАВОД ВОРІТ Дніпро». Ми офіційні партнери компанії Wisniowski та Select, що дозволяє пропонувати найвигідніші ціни на продукти для дому та бізнесу. Наші фахівці допоможуть знайти відповідні варіанти, також нададуть прайс-лист на встановлення огорож. Гості шоу-руму на вул. Плеханова, 3Д можуть отримати персональну знижку. Додатково пропонується індивідуальне виготовлення систем та варіантів нестартних розмірах. Отримати безкоштовний розрахунок вартості моделі, а також технічну консультацію від менеджера за телефонами: +38 (050) 356-21-16, +38 (067) 112-17-04.

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ
ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск