Уличные откатные ворота и гаражные секционные от завода Вишневски в Киеве

Будівельна галузь пропонує багато функціональних рішень для підприємств. Завдяки цьому стало можливим підняти на новий рівень виробничі процеси. У тому числі, удосконалити та зробити більш зручною у промисловій експлуатації в'їзну систему. На особливу увагу в цьому питанні заслуговує італійська автоматика для воріт. Найкращими за цим напрямком є вироби, виготовлені відомими брендами CAME та BKV. Це функціональні та надійні пристрої, які свідомо призначені для важких експлуатаційних умов та шкідливого середовища. Вся, починаючи від використовуваної сировини і закінчуючи ресурсом устаткування, орієнтовано довговічну службу при інтенсивному застосуванні. Також вироби підходять для різних кліматичних умов, зокрема холодної та вологої погоди. Автоматика для воріт на виробництво створюється в широкому асортименті, що дозволяє підібрати найкращий варіант. Пропонуємо розглянути актуальні моделі приводів на сьогоднішній день.

автоматика для откатных ворот-промышленный привод

Буде цікаво:

СУЧАСНІ ДОВГОВІЧНІ В'ЇЗДНІ СИСТЕМИ ДЛЯ ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ: ОГЛЯДАЄМО КРАЩУ АВТОМАТИКУ ДЛЯ ПОБУТОВОГО ВИКОРИСТАННЯ
РОЗКІШНА ВХІДНА ГРУПА ДЛЯ ПРИВАТНИХ ВОЛОДІНЬ: ПЕРЕВАГИ ЗОВНІШНІХ ДВЕРЕЙ WISNIOWSKI З КОЛЕКЦІЇ PLUS LINE
ОБИРАЄМО КОНТРОЛЬНО-ПРОПУСКНЕ ОБЛАДНАННЯ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ: НАСІЛЬКИ ПРАВИЛЬНО ЗАКАЗАТИ КИТАЙСЬКІ ШЛАГБАУМИ?
ГАРАЖНІ ПІДЙОМНІ СИСТЕМИ ВІД БІЛОРУСЬКОГО ЗАВОДУ ALUTECH: ЯКА КОЛЕКЦІЯ КРАЩЕ – TREND АБО CLASSIC?
ВХІДНІ ДВЕРІ З АЛЮМІНІЄВОГО ПРОФІЛЮ ДЛЯ КОТЕДЖУ: ЧИ Є ВАГОМА РІЗНИЦЯ МІЖ ТЕПЛИМИ І ХОЛОДНИМИ МОДЕЛЯМИ?

avtomatika dlya otkatnyih vorot-promyishlennyiy privod
СУЧАСНА ІТАЛІЙСЬКА АВТОМАТИКА НА ВОРОТА РУХОВОГО ТИПУ: ОГЛЯДУЄМО ПРОМИСЛОВИЙ ПРИВІД ВІД ЗАВОДУ BKV

Одна з найпопулярніших моделей на сьогоднішній день цієї серії – це BKV 1500. Вона призначена для постійної роботи у промислових умовах. Відмінна риса пристрою – це магнітні датчики кінцевих положень (надається у стандарті модифікації PLUS). Моделі має вхід для системи Came Key, також є можливість підключення до хмари Came Connect. Для простої установки та діагностики обладнання використовується спеціальна панель керування. Вона запам'ятовує до 250 користувачів автоматики. Для плавної та постійної роботи всі приводи BKV оснащені особливою технологією адаптивного моменту, що крутить. У цій серії є вбудований приймач, який зберігає всі типи передавачів Rolling Code і KEY Code (Twin). У моделі є 4 входи безпеки, які можуть бути налаштовані окремо для безпосереднього керування чутливими резистивними кромками безпеки. Ступінь захисту від пилу та вологи – IP 44. Напруга електроживлення 230В, а потужність – 200 Вт. Діапазон робочих температур від –20 до +55 градусів. Швидкість руху стулки становить 12 м/год. Споживання струму у цій модифікації 8 А.

привод из Италии для откатных ворот-установка автоматики

privod iz Italii dlya otkatnyih vorot-ustanovka avtomatiki

ЯКІСНА ЄВРОПЕЙСЬКА АВТОМАТИКА ДЛЯ ПРОМИСЛОВИХ ВОРОТ CAME: РОЗГЛЯДЕМО НАЙБІЛЬШУ ПОПУЛЯРНУ МОДЕЛЬ

BK-1800 – потрібний пристрій для в'їзних систем на підприємство. Максимальна вага стулки має становити не більше 1800 кг, а ширина – до 20 м. Також у цій модифікації використовується модель шестерні 4. Модель є чудовим рішенням для промислових важких конструкцій. Пристрій безпечний для постійної інтенсивної експлуатації. Устаткування має вбудовану плату керування, механічні кінцеві вимикачі, а також надійне блокування воріт у закритому положенні. Можливе просте розблокування спеціальним ключем у разі раптового відключення від електроживлення. Для підвищення рівня безпеки рекомендується підключити додаткові опції: фотоелементи та сигнальну лампу. Клас захисту від пилу та вологи IP 54. Необхідна напруга електроживлення 230В, а потужність пристрою – 480 Вт. Швидкість руху стулки становить 10,5 м/хв. Інтенсивність використання – 50%. Термозахист двигуна 150 градусів, а споживаний струм – 4,2 А. Діапазон робочих температур від -20 до +50 градусів. Дізнатися більше про автоматику Came, ціни та додаткову інформацію можна за посиланням: https://завод-ворот.in.ua/ua/products/category/avtomatika-vorota-otkatnye-came-nice-faac/

автоматика-Киев, Харьков, Одесса, Львов

kupit avtomatiku dlya promyishlennyih vorot-ustanovka v Kiev, Harkov, Dnepr

ЕЛЕКТРОПРИВОД ДЛЯ ВІДКАТНИХ ВОРОТ ПРОМИСЛОВОГО ТИПУ: ДЕ ЗНАЙТИ ОРИГІНАЛЬНИЙ ВИРОБ ПРЕМІУМ-СЕГМЕНТУ?

У каталозі нашої торгово-виробничої мережі покупцям пропонуються лише оригінальні та сертифіковані європейські продукти. Також ми є офіційними дистриб'юторами багатьох міжнародних брендів. У нас можна замовити якісну автоматику для промислових систем із преміального сегменту. Це довговічні функціональні пристрої, які підвищать безпеку підприємства, працюватимуть довго і безперебійно. Надається багато додаткових опцій, щоб удосконалити обладнання. Приїжджайте в шоу-рум «ЗАВОД ВОРІТ Дніпро» для того, щоб менеджер допоміг вибрати електричний привід, який буде оптимальним саме для вас. Крім того, гості салону можуть отримати гарну знижку на покупку. Офіс у Дніпрі розташований на вул. Плеханова, 3Д. Додатково можливе індивідуальне виготовлення в'їзних систем та встановлення автоматики на відкатні ворота промислові. Отримати безкоштовний розрахунок вартості, а також технічну консультацію від фахівця можна за телефонами: +38(067)112-17-04, +38(050)356-21-16.

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

 

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск